Logo_200px
NewAgeClinics

Contact


  NewAgeClinics

  Ambachtsweg 11 • 3542 DE • Utrecht • Nederland

  Paardeweide 18D • 4824 EH • Breda • Nederland

  info@newageclinics.nl

  030-6624862 06-87949620

  NewAgeClinics heeft als doel effectieve en veilige beautybehandelingen beschikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. Wij willen de beste kwaliteit bieden voor de allerbeste prijs. Onder kwaliteit verstaan wij naast de behandelingstechnologie ook klanttevredenheid, hygiëne, gecertificeerde of gediplomeerde behandelaren en natuurlijk een ontspannen sfeer. Tot slot zijn wij pas blij als de klant dit ook is en hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht.

  Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

  Vandaag heel goed geholpen. Ik voelde me erg op mijn gemak.
  Rien M
  Rien M
  23. Maart, 2024.
  Super heb een Japanse head spa gedaan beste wat er is, super lieve vrouw die er werkt echt in de watten gelegd kom graag terug
  Michelle van klei
  Michelle van klei
  9. Februari, 2024.
  Ik ben gelaserd op de locatie Breda Zoals altijd de zelfde behandelaar ayse Speciaal voor haar naar Breda gegaan top service kan het iedereen aanraden
  patrick hoekstra
  patrick hoekstra
  2. Februari, 2024.
  Ik loop een laser behandeling bij New age clinics in Utrecht. Ghislaine heeft mij alle keren geholpen een top dame is het. Zo vaardig heeft veel kennis en geduldig en kijkt echt met je mee. Wat een topvrouw Ghislaine. Tot ik de puntjes uitgelegd hoe het laseren werkt en wat ik kan verwachten. Geen enkel moment onzeker gevoeld!
  zahiera fateh
  zahiera fateh
  12. December, 2023.
  Heerlijke head spa gehad! Vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Na de behandeling had mn haar een mooie glans en het rook heerlijk!
  Babet van Bentum
  Babet van Bentum
  1. December, 2023.
  Hele fijne plek om te komen! Het personeel is erg verwelkomend en ze geven goed advies. Ik heb bijna alle behandelingen bij Ayse gehad wat ik heel prettig vond. Ze geeft goed uitleg over de behandeling, wat de laser doet en wat je ongeveer kunt verwachten. Prijs-kwaliteit verhouding is top!
  Ardijana
  Ardijana
  23. November, 2023.
  Wat een top bedrijf! Ik heb bij Imane een laserapparaat aangeschaft en deze wordt morgen al geleverd. Ik heb hier ook mijn opleiding gehad tot laser specialist door Imane. En ik heb met Ayse mee mogen draaien in hun clinic. Wat een top mens en wat is zij goed in haar vak. Degene die hier laseren weten precies wat ik bedoel. Al met al 5 sterren meer dan waard!! Toppers ga zo door!!
  F S
  F S
  19. November, 2023.
  Top behandelingen gehad. Ik ben behandeld door AIsha vriendelijke dame op locatie Utrecht en Breda. Ik kan iedereen aanraden om hier te laseren. Ik ben zeker blij met het resultaat.
  H E
  H E
  2. November, 2023.
  Haar spa behandeling gehad bij hannane ,super fijne behandeling en wat een lieve meid,geeft goed advies.voor herhaling!!!
  Rachel Maduro
  Rachel Maduro
  26. Oktober, 2023.
  nac_image_004

  Alleen gecertificeerde behandelaren

  nac_image_004

  CE gecertificeerde apparaten

  nac_image_004

  100% effectief, veilige behandeling

  NewAgeClinics